Krvavé pomeranče

2DČTČT/AT12
Režie:Jean-Christophe Meurisse
Hrají:Denis Podalydès, Christophe Paou, Blanche Gardin, Guilaine Londez
Premiéra:7. říjen 2022
Délka:102 minut
Žánr:Komedie, Drama, Krimi

Režie: Jean-Christophe Meurisse  •  Scénář: Jean-Christophe MeurisseYohann Gloaguen  •  Kamera: Javier Ruiz Gomez  •  Hrají: Denis Podalydès, Christophe Paou, Blanche Gardin, Guilaine Londez, Vincent Dedienne, Pascal Tagnati, Patrice Laffont, Anthony Paliotti, Lorella Cravotta, Alexandre Steiger, Céline Fuhrer, Olivier Saladin, Lilith Grasmug, Charlotte Laemmel, Pascal Sangla, Uma Couji

Velice zadlužený důchodový pár se snaží vyhrát taneční soutěž. Ministr je podezřelý z daňového podvodu. Dospívající dívka se seznámí s úchylem.

Ve stejnou dobu se pár v důchodu, který je zatížen dluhy, snaží vyhrát taneční soutěž, ministr hospodářství je podezřelý z daňových úniků, dospívající dívka se setkává se sexuálním maniakem a mladý právník se pokouší vyšplhat na společenském žebříčku. Jak lze očekávat, vítězem nemusí být nutně ten, na koho jsme sázeli. Takový výbušný koktejl postav rozehrává Jean-Christophe Meurisse ve svém druhém celovečerním filmu. Snímek Krvavé pomeranče, uvedený v rámci půlnočního promítání na festivalu v Cannes, staví mosty mezi dušemi žijícími v rozjitřené společnosti.

Trailery

Fotogalerie

Najděte svoji akci